Kövess minket

Tech

Gyilkos szexrobotoktól félti az emberiséget egy kiberbiztonsági szakértő

Mechanikus dildók lázadása.

Megosztva

Forrás:

Pár évvel ezelőtt a legtöbben megmosolyogtuk, ha valaki szexrobotokról, vagy azok tömeges megjelenéséről beszélt nyilvánosan. Leginkább egy tudományos-fantaszikus film képkockái elevenedtek meg előttünk, ha gépekkel élvezkedő emberekre gondoltunk. Az idő azonban nem a kétkedőket igazolta.

Ma már ott tartunk, hogy az Egyesült Államokban és Japánban is lehet bérelni vagy vásárolni ilyen robotokat, Londonban pedig bordélyt hoznának létre, ahol erotikus kiborgok kényeztetik a kuncsaftokat.

Lehet az egész kicsit bizarr, de annál a jövőképnél biztosan nem jobban, amelyet egy ausztrál tudós, Dr. Nick Patterson vázolt fel legújabb tanulmányában. A kiberbiztonsági szakértő szerint könnyen elképzelhető, hogy a szexrobotok mészárolni kezdik majd az embereket, méghozzá gombnyomásra. Dr. Patterson attól tart, hogy hekkerek furakodhatnak be a szerkezetek mesterséges intelligenciájába és ezzel korlátlan hatalmuk lehet az amúgy kimondottan erős és masszív robotok felett. Irányításukkal akár gyilkosságokat, kivégzéseket is végre tudnak hajtatni velük, ami már tényleg egy véres sci-fi mozit vetít elő, csak éppen a valóságban.

[gif]https://media.giphy.com/media/c6DcchsqBlGCY/giphy.gif[/gif]

A probléma egyébként abszolút valós, hiszen egyre több gyártó áll rá szexrobotok tervezésére. Egyre élethűbb típusokkal állnak elő, például olyanokkal, amik beszélnek és hangokat is képesek kiadni. Nem nehéz elképzelni milyen sikerük lesz a jövőben, csak aztán félő, hogy a szadoszex közben nem működik a biztonsági szó egy szoftverbug miatt.

Akkor meg már inkább a pornó.

(Dailystar)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés