Kövess minket

Hiphop

Gyilkosság miatt tartóztatták le a New York-i drill rappert, Kay Flock-ot

Megosztva

Őrizetbe vették a 18 éves New York-i drill előadót, Kay Flock-ot, igazi nevén Kevin Perez-t. A rappert azzal gyanúsítják, hogy agyonlőtt egy 24 éves férfit, Oscar Hernandez-t egy férfi fodrászat előtt, még december 16-án.

A gyanú szerint Hernandez épp hajvágásra várt Harlemben, mikor Perez odalépett hozzá és megkérdezte, hogy mire vár, ezután konfliktus alakult ki, de Perez megpróbált elsétálni, Hernandez viszont előkapott egy fegyvert, és nyakon lőtte a férfit, aki belehalt a sérülésbe. Hernandez családja szerint összetéveszhették valakivel, a rendőrség viszont bandaleszámolást sejt a háttérben, mivel Kay Flock a a bronxi Thirdside Gang tagja.

A rapper letartóztatása óta kikerült egy biztonsági kamerafelvétel is, mely ellentmond a rendőrség által felállított sztorinak, ezen az látszik, hogy pont az áldozat jött ki a fodrászatból, és ment a rapper után, aki az utcán sétálgatott, igaz a lövöldözés nem látható a videón, tehát lehet önvédelem történt.

Kay Flock idén kezdett igazán feltörni, több dala is több milliós nézettséget ért el YouTube-on, és szerepelt a Lil Tjay és Fivio Foreign közösön, a „Not In The Mood” című bangeren is.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük