Kövess minket

Bulvár

Gyilkossággal gyanúsítják Jack Harlow DJ-jét, a rapper megtörten reagált

Megosztva

Két héttel ezelőtt halálos kimenetelű lövöldözés volt egy louisville-i klubban, ahol Jack Harlow is a helyszínen volt, azóta kiderült, hogy az elkövető nem más, mint a rapper DJ-je, Harlow megtörve reagált.

A gyilkosság a Vibes nevű szórakozóhelyen történt, ahol ismeretlen okból dulakodás történt, majd lövések dördültek, mindenki menekülőre fogta, köztük a közönségben bulizó Harlow is. Egy a klubban dolgozó 37 éves nő, Kamira Nash életét vesztette, egy férfit pedig könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A rendőrség Jack Harlow DJ-jét, Ronnie Tyson O’Bannont (művésznevén Ronnie Lucianót) gyilkossággal és bizonyítékok meghamisításával gyanúsítja, egy rövid ideig körözést is kiadtak ellene, de a férfi végül maga jelentkezett a rendőrségen. Ronnie és Harlow évek óta ismerik egymást, már 2018-ban, a rapper első turnéján is ő DJ-zett. A lövöldözésről egy videófelvétel is kiszivárgott.

Jack Harlow a mai nap megtörte a hallgatását az üggyel kapcsolatban, Instagramra posztolt közleményében azt írja, hogy megszakad a szíve a történtek és Kamira Nash halála miatt. Állítása szerint kontaktban van az áldozat családjával, és hálás nekik, hogy hajlandóak szóba állni vele. „Nem lehet visszacsinálni a dolgokat. Rengeteg ember sorsa változott meg azon az estén. Elkötelezett leszek amellett, hogy Louisville-t egy jobb hellyé tegyük” – zárta sorait.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés