Kövess minket

Bulvár

Gyilkossági kísérlet miatt ítélték el Lil Rodney-t, a mindössze 12 éves rappert

Hét évet kapott, 19 évesen helyezhetik szabadlábra.

Megosztva

Forrás:

Sírva könyörgött kegyelemért az online bírósági meghallgatása során Lil Rodney, a csupán 12 éves rapper, akit tavaly azért tartóztattak le Texasban, mert rálőtt egy alig egy éves csecsemőre. A krokodilkönnyek azonban nem hatották meg a virtuális tárgyalássorozaton résztvevő, sokat látott szakértőket, így az állítólagos Crips bandatagot végül hét évre ítélték el, melyet egy fiatalkorúaknak kialakított börtönben kell majd letöltenie.

Habár Lil Rodney, vagy másik nevén 30 Shotz, még javában általános iskolás, már többször került összetűzésbe a törvénnyel: 2019-ben például szándékos gyújtogatás miatt nyomkövetőt kapott a bokajára, ezt azonban levágta magáról, mivel, ahogy akkor állította, egy barátja temetésén kellett részt vennie. (Apró szépséghiba, hogy az állítólagos havert később a rendőrségen nem tudta megnevezni.) Ezt az esetet követően – és megelőzően is – gyakorta pózolt fegyverekkel a közösségi média felületein – az egyik ilyen képét a tárgyalásán is bemutatták, mivel az nem sokkal a gyilkossági kísérlet előtt készült.

[vembed youtube=”60KIBCtRfSs” ]Rodney egyébként szipogva megígérte a bírónak, hogy megjavul, csak ne kelljen börtönbe vonulnia. Mint mondta, szeretne még egy utolsó esélyt kapni, és ha netán azzal sem tud élni, akkor tényleg leültethetik majd néhány hónapra (sic!).

Az alku nem jött össze, Lil Rodney végül 84 hónapot kapott.

[vembed youtube=”eGHHIvoO8s4″ ](Dallas Observer)

Frissítés: a cikk korábbi változatában gyilkosság szerepelt, gyilkossági kísérlet helyett, a hibáért elnézést kérünk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés