Kövess minket

Bulvár

Győzike feljelenti Curtist, mert az lepatkányozta

Megosztva

Új szintre lépett Győzike aka Gáspár Győző és Curtis csörtéje, miután a rapper lepatkányozta Instán a celebet.

Győző és családja pár hete kerültek be azzal a hírekbe, hogy kilátogattak egy FTC és Debreceni VSC meccsre az Arénába, ahol a Ferencváros mellett tették le a voksukat. A szurkolók a lelátóról kórusban, rasszista beszólásokkal tarkítva szidalmazták a zenészt és korábbi reality szereplőt. Az esettel kapcsolatban Curtis is megszólalt, „egy előre kitermelt nyereségvágyból elkövetett Fradi-szurkoló”-nak hívva Győzőt. Curtis mint ismeretes, korábban az Újpest színeiben focizott.

Ebből lett egy kis adok-kapok a médiában, de a dolgok akkor vadultak el igazán, mikor Győző nemrég ismét Arénában járt, ezúttal az FTC és az Újpest meccsén szurkolt, méghozzá egy „zöld sasok, lila majmok” sállal. A provokatív felirat természetesen azonnal triggerelte Curtist, aki Insta oldalán reagált, az alábbiakat írva:

„Te napraforgó patkány… Most már lesz falunap és a NAV sem basztat!”

Gáspár Győző úgy reagált a posztra, hogy már fél, mivel elolvasta a kommenteket és sokan a halálát kívánják és verést ígérnek be neki. „Átlépett egy határt, amit nem szabadott volna” – mondta Curtisre.

Győzike felesége, Gáspár Bea szintén megszólalt, elmondva, hogy Curtis fel lesz jelentve a rendőrségen gyűlöletbeszéd miatt.

Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük. Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól keljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik. Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ez ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!

– mondta a Mandinernek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés