Kövess minket

Aztaa

Győzött Carole Baskin, sikeresen megszerezte Joe Exotic korábbi állatkertjét

Elég lesz 2020, leállhatsz.

Megosztva

Forrás: Netflix

A Netflix „Tiger King” dokusorozatából megismert két mindenre elszánt, fura állatkerttulajdonos harca úgy tűnik véglegesen lezárult, hisz Carole Baskin lett Joe Exotic állatkertjének az új tulajdonosa. 

A nagy macskavilág legviccesebb bosszú sztorijában Exotic és Baskin évekig próbálták tönkretenni egymást. Baskin, a Big Cat Rescue menhely tulajdonosa azzal vádolta Exoticot, hogy kihasználja a nála lévő állatokat, különösképp a tigriseket, akiket szerinte rossz körülmények közt tartott. Exotic azzal vágott vissza, hogy Baskin csak meg akarja szerezni az állatkertjét, miközben az ő menhelyén még rosszabb sorsa van az állatoknak. A vita átcsapott háborúskodásba, és végül Baskin perre ment, miután Exotic lenyúlta a Big Cat Rescue logóját. A pert meg is nyerte, 1 millió dollárt kellett volna Exotic-nak kifizetnie, amiért szerzői jogokat sértett, de mivel nem volt ennyi pénze, attól félve, hogy elveszti az állatkertjét, először átíratta az anyja nevére, majd később Jeff Lowe nevű barátjának adta.

A bíróság most megállapította, hogy Exotic jogtalanul járt el az átadáskor, és Baskint bízta meg a területhasználattal. Jeff Lowe-nak 120 napja maradt, hogy kiürítse a területet, ebbe az ott lévő állatok is beletartoznak. Exotic eközben továbbra is börtönben van, amiért elítélték Carole Baskin megölésének eltervezéséért.

Úgy tűnik, ebből a háborúból hivatalosan is Carole Baskin jött ki győztesen.

(The Tab)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük