Kövess minket

Hiphop

GZUZ, vadállat német rapper barátunk visszatért és meredekebb, mint valaha

Mikor egy Rolexről készült vágóképet tíz török férfi amatőr harcosok klubja követ, akkor rögtön tudod, hogy egy GZUZ klipet nézel.

Megosztva

Forrás:

Az év elején már cikkeztünk GZUZ-ról, a hamburgi gengszter rapperről, aki nem csak szövegel a drogokról, fegyverekről, és egyéb illegális dolgokról, de a klipjeit is teletömi velük. Ami azt illeti, az előző, „Was Hast Du Gedacht” című videója 3 percnyi tömény illegalitás volt, amit úgy kell elképzelni, hogy az egyik pillanatban még egy vödörnyi füvet mutogatnak a kamerának, de elég kettőt pislognunk, és már egy sörétes puskáról jön a vágókép. A videó még Amerikában is nagyot ment, jelenleg 16 milliós nézettségnél jár, így várható volt a folytatás, mely most meg is érkezett a „Drück Drück” formájában. 

[vembed youtube=”WGclLoxZz18″ ]GZUZ és a csapata, a 187 Strassenbande ezúttal kicsit visszafogták a drogokat (csak egy szikla méretű kokaintömb és egy zacskónyi fű fért bele), és a fegyverek is elmaradnak, van viszont jó sok utcai verekedés, Ferrarik, rendőrök, pitbullal keménykedés, és még egy gyorskajáldát is megrohamoznak a melegítőnadrágos skacok, hogy fizetés nélkül felfaljanak mindent. A kedvenc részem mégis az, mikor leállnak egy közlekedési lámpánál a mercivel, majd a vendégverzés LX kihuppan rappelni egy kicsit.

És akkor azt még nem is említettem, hogy a dal úgy is odaver, hogy semmit nem értek belőle. Lehet jobb is így.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés