Kövess minket

Tech

Ha a stúdióban eddig nem jött volna össze, holnaptól Steamen is építheted a rap karriered a „Rap Simulator” című videójátékban

Hiánypótló cucc érkezik.

Megosztva

Forrás:

Egyáltalán nem kell hozzá ritmusérzék, nem kellenek hatszótagos rímpárok sem, mégis bárkiből virtuális rap-sztárt faraghat a Rap Simulator című vadiúj számítógépes játék, melyben az egyetlen célunk az lesz, hogy a szobánkban berendezett home stúdióból valahogy felverekedjük magunkat a zenei toplisták élére.

Odáig persze rögös, beefekkel kikövezett út vezet: a játék cselekménye a hiphop hőskorában, a ’80-as évek végén veszi kezdetét egy apró albérleti szobában, ahol hősünk – vagyis mi – kezdetleges eszközeivel próbál valami maradandót alkotni. Lehetőségünk lesz ugyanis saját albumokat készíteni, majd kiadni őket, de kisebb-nagyobb freestyle párbajokban is megméretethetjük magukat, sőt füvet is árulhatunk, ha esetleg pénz szűkébe kerülnénk álmaink megvalósítása közben. Ilyenkor azonban nem árt vigyázni, nehogy egy bandaháború kellős közepébe csöppenjünk a rádiók lejátszási listái helyett.

Forrás:

A Rap Simulatorban a műfaj legendás alakjai is felbukkanak, velük akár össze is haverkodhatunk, vagy összebalhézhatunk, hogy aztán közös számok, vagy éppen diss trekkek szülessenek, ezzel alakítva a hiphop (alternatív) történelmét.

A teljes játékot egy bizonyos Airem nevű fejlesztő hozta össze, megjelenés július 31-én, itt lehet csekkolni Steamen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés