Kövess minket

Hiphop

Ha eddig azt hitted, Desiigner az igazi kínai piacos Future, akkor hadd mutassuk be Cyko-t

Becsukod a szemed: Future. Kinyitod a szemed: Ki ez?

Megosztva

Forrás:

A jó művész másol, a nagy pedig lop” – mondta Pablo Picasso, aki valószínűleg a sarki festékárustól nyúlta ezt a dumát, de ettől még máig emlegetik, hisz olyan igaz(nak hangzik). Na, de mi van azokkal, akik nem másolnak, és még csak nem is lopnak, hanem egyenesen eggyé válnak azzal az emberrel, akit kopizni akarnak. Teszik mindezt olyan meggyőzően, hogy arra csak egy vudu szertartás lehet a magyarázat, abból is a makákó agyas deluxe verzió.

Ha nem lenne világos, hogy mire gondolok, akkor majd rögtön az lesz, miután együtt végignéztük Cyko legújabb, „Up On Me” című videóját:

[vembed youtube=”EQE8jbwwv1M” ]Ohh, elnézést! Cyko-t mondtam volna? Future-t akartam, ugyanis ez az ember mind kinézetében, mind viselkedésében, és ami a legfontosabb hangjában (még a hanglejtések is!), és zenéjében egy az egyben egy Future klón.

És nem a szó szleng értelmében, hanem komolyan azt gondolom, hogy valahol, valaki leszakított egy tincset Future hajából, vagy megőrzött tőle egy backstage-ben hagyott használt poharat, és meg sem állt a legközelebbi laborig, ahol odanyomta az épp túlórázó tudóst a falhoz, hogy mi most azonnal klónozni fogjuk ezt az arcot. És hát ez lett az eredmény. Desiigner csak egy félresikerült próbálkozás volt, skacok.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés