Kövess minket

Aztaa

Ha eddig azt hitted, hogy Young Thug és Botticelli nem férhet össze egymással, akkor nagyot tévedtél

Thugger és az antik művészet találkozása.

Megosztva

Forrás: Instagram

Hogy mi történik akkor, amikor egy művészet -és hiphop kedvelő személy összemossa két szenvedélyét? A válasz valószínűleg a zseniális @youngthugaspaintings, ami az Instagram egyik legszórakoztatóbb oldala jelenleg. A recept egyszerű: végy egy fotót Jefferyről, (az előadó polgári neve – a szerk.) majd fusd végig az egyetemes művészettörténet festményeit, a passzoló jegyek alapján igazítsd az előbbi pic mellé, és kész is vagy. Most azt gondolod, hogy ezt bárki meg tudná csinálni, nemde? Hát, az lehet, viszont még senki nem tette ezelőtt, az ötlet pedig magáért beszél: nagyon mai, abszolút az internet kultúrába illő, és még kreatívan jópofa is.

official permission to play this at my funeral

5,801 Likes, 439 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “official permission to play this at my funeral”

Absalam by Santiago Arcos Megalde (1887)

7,256 Likes, 90 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “Absalam by Santiago Arcos Megalde (1887)”

Musical Angel by Rosso Fiorentino (c. 1522)

5,715 Likes, 79 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “Musical Angel by Rosso Fiorentino (c. 1522)”


Az iskolai projektként (!) jegyzett oldal mögötti agy pedig nem más, mint egy 21 éves holland lány, aki nagyon szereti Thuggert, és mindig is élte a művtörit. A fotósnak tanuló Hajar Bejindával az i-D ült le beszélgetni még 2017-ben.

A youngthugaspaintings az utolsó pillanatban ugrott be, mint projektötlet. (…) Csomó kép volt a telefonomban Thugról, szóval kiválogattam őket és kitaláltam pár kombinációt. Egészen a vizsgám előtti éjjelig nem tudtam mit kezdeni a feladattal, aztán beugrott ez, és reggel már prezentáltam is PowerPointban. Az oldal a hiphop és az antik művészet, vagyis a két kedvenc dolgom tökéletes párosítása. – beszélt az ötletéről Bejinda, akinek munkáira azóta 34 ezer, a trapet, vagy az artisztikát eléggé, de akár kevésbé kedvelő követő is kíváncsi napról napra.

A page meglehetősen változatos: Thug békésen szunnyadó csecsemőként, lantozó angyalként, születő Vénuszként, vagy épp Frida Kahlóként is hibátlanul megelevenedik. Legyen az alkotás a Yeezy Season 3-ből, vagy a tizenhatodik, esetleg a huszadik századból, az összkép kivétel nélkül mindig szenzációs.

Remélem egy nap reneszánsz festményeket elemezhetek Thuggerrel.” – zárja gondolatait Bejinda, akinek mi is szurkolunk, hogy teljesüljön a vágya.

when u ask me in ur group project

2,211 Likes, 256 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “when u ask me in ur group project”

Slime season 3

1,129 Likes, 65 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “Slime season 3”

❄️ Portrait of the Empress Maria Feodorovna by Ivan Nikolaevich Kramskoy (1882) ❄️

4,763 Likes, 70 Comments – Young Thug as paintings (@youngthugaspaintings) on Instagram: “❄️ Portrait of the Empress Maria Feodorovna by Ivan Nikolaevich Kramskoy (1882) ❄️”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés