Kövess minket

Bulvár

Ha három évvel ezelőtt esetleg lemaradtál volna róla, most újra megvásárolhatod a BMW-t, amiben lelőtték Tupac Shakurt

Az előző tulaj teljesen felújította, még a golyónyomokat is eltüntette. Egyet kivéve.

Megosztva

Forrás:

Új kocsi vásárlásán töröd a fejed? Hetek óta használtautó hirdetéseket bújsz, de egyelőre nem találtad meg álmaid négykerekűjét? Ne keress tovább, ismét eladóvá vált ugyanis az a fekete, 750iL típusú luxus BMW, amelyben 23 évvel ezelőtt, 1996. szeptember 7-én lelőtték Tupac Shakurt Las Vegasban. Az autó másik utasát, helyesebben a sofőrt, Suge Knightot is súrolta egy golyó, de neki komolyabb baja nem esett. A rapper viszont a kórházba szállítását követően hat nappal később elhunyt, az elkövetőket pedig azóta sem sikerült hivatalosan elfognia a rendőrségnek, mégha feltételezések vannak is, hogy kik követték el a gyilkosságot.

Az amúgy teljesen működőképes jármű eddig 194 ezer kilométert futott, az elmúlt évek során többször felújították, így mára csupán egyetlen golyó ütötte nyom maradt meg mementóként arról a végzetes éjszakáról.

Ahogy az autó múltja, úgy az ára sem éppen hétköznapi: 1,75 millió dollárt, mintegy 600 millió forintot kell leszurkolnia érte a leendő vevőnek, aki megkapja az eredetiségét igazoló okmányokat is.

Három évvel ezelőtt, 2017-ben cserélt legutóbb gazdát a BMW, akkor 1,5 millió dollárért kelt el.

[vembed youtube=”2QGt8dyn5ec” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés