Kövess minket

Film

Ha James Bond nem brit lenne…

Nem ragaszkodunk mi annyira Nagy-Britanniához.

Megosztva

Nem csak tökéletes színésznek kell lennie valakinek ahhoz, hogy őfelsége titkos ügynökének a bőrébe bújhasson. Egyik legszigorúbb feltétele a szerep betöltésének, hogy csak és kizárólag brit állampolgárságú színész töltheti be a szerepet. Most, hogy a Spectre forgatása után Daniel Craig úgy döntött, szögre akasztja az öltönyét, elkezdtünk mi is gondolkozni, vajon mi lenne, ha a következő James Bond nem lenne brit.

Ausztrál választásunk: Eric Bana

Elso

Eric Bana maga a megtestesült lazaság. Csak rá kell nézni, és már el is képzeltük, amint öltönyben harcol a jó ügy érdekében. Ideje lenne végre, hogy újra egy magas, sötét hajú, sötét szemű színész játssza James Bondot, ráadásul Bana már bebizonyította több filmjében is, hogy remekül tud harcolni. Kell ennél több?

Kanadából szeretettel: Ryan Reynolds

Masodik

Ryan Reynoldsnak eddig még nem jutott igazán nagy szerep, pont úgy, ahogy Daniel Craignek sem, aki 2006-ban mondott igent James Bond megtestesítésére. Ryannak pont egy ilyen szerep kellene, ugyanis most inkább babázik, mint forgat, de ez reméljük egy múló állapot. Az öltöny pedig neki is nagyon jól áll!

Spanyol temperamentum: Antonio Banderas

Harmadik

Igaz, Antonio nem egy szép szál legény, azonban ahhoz képest, hogy nem éppen fiatal, még mindig elképesztően temperamentumos és szexi. Kiképezni nem kellene, ugyanis a Zorro filmekben és a Feláldozhatókban betöltött szerepei miatt tökéletesen harcol. Kicsit már őszes, de akkor is remek James Bond lenne belőle!

Ha már Nagy-Britanniánál maradunk: Idris Elba

Negyedik

A világ megérett egy fekete bőrű James Bondra. Ha nem lehet kivételt tenni, és őfelsége titkos ügynökének mindenképpen brit állampolgárnak kell lennie, akkor mi Idris Elba mellett tesszük le a voksunkat. A színész kicsit rejtélyes, szeret kicsit veszélyesen élni, és nem kicsit jóképű. Minket megnyert!

Ti kire szavaznátok?

Fotók: Getty Images / Europress

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés