Kövess minket

Hiphop

„Ha nincs Bow Wow, nekem sem lenne karrierem” – állítja Drake

Megosztva

Drake rendesen megünnepelte, hogy ismét rekordot döntött, ezúttal az új „Scary Hours 2” EP megjelenésével, a buliban pedig egy régi jóbarát, Bow Wow is megjelent. Drizzy pár Insta Story-ban mutatta meg, hogy miként bulizott a hírre, miszerint befoglalta a Billboard kislemezlista első három helyét, a partin még egy tortát is felvágták, de a rapper saját bevallása szerint annak örült a legjobban, hogy Bow Wow is ott volt vele.

Mindenki koccintani és italozni akart, de én csak Bow Wow-val akartam találkozni. Ha te nem lettél volna, most én se lennék itt, ezért foglak örökké támogatni” – mondta Drake a korábbi gyereksztárról egy a buli után rögzített videón.

[instagram]CMdhZUHLMw8[/instagram]
[twitter]https://twitter.com/DatPiff/status/1371641033021300739[/twitter]
Drake dícsérete után többen felhozták Twitteren, hogy Bow Wow valóban egy elfeledett pionír a rap világban, de nem mindenki értett egyet ezzel a nézettel. Soulja Boy például úgy érezte, Drake inkább neki kellett volna, hogy megköszönje, ha már anno a flowját és a szövegeit is lopta. „Ez a Drake egyszerűen hihetetlen. Lenyúlta a szövegemet, erre fogja és megköszöni Bow Wow-nak” – írta Twitteren.

Ezt a feszültséget most már tényleg csak egy Drake feat. Bow Wow feat. Soulja Boy kollabbal lehetne feloldani.

[twitter]https://twitter.com/souljaboy/status/1372237640276144128[/twitter]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés