Kövess minket

Stílus

Ha nincs hajlakk, jó lesz az extra erős ragasztó spray is – gondolta a nő, akinek sziklaszilárdan áll a sérója

Már kórházban is próbáltak neki segíteni.

Megosztva

Kifogyott a hajlakkja, extra erős ragasztó spray-vel fújta be a haját Tessica Brown, akinek egy hónapja nem mozdul a helyéről a belőtt lófarkas séró, hiába mosta meg rengetegszer. A nő története egy TikTok videó publikálása után ejtette rabul az internetet, ahol Brown azt tanácsolja, senki se használjon Gorilla Glue ragasztóspray-t, ha esetleg kifogyna az otthon tartott hajlakkból.

Sziasztok! Aki ismer, tudja, hogy a így áll a hajam már vagy egy hónapja, de nem a saját akaratomból” – kezdi a vlogot Brown, majd elmeséli, hogy általában Got2b Glued Blasting Freeze Spray-vel szokta beállítani a haját, de mivel kifogyott a palackja, ezért egy Gorilla Glue Spray nevű terméket használt, ami nem egy hajlakk, hanem az egyik vezető márka a ragasztópiacon, faipari munkákhoz, és egyéb extra erős ragasztókat igénylő javításokhoz használják.

Ha valaha kifogynátok a hajlakkból, soha ne használjatok helyette Gorilla Glue Spray-t, ha csak nem szeretnétek, hogy örökre úgy maradjon a frizurátok” – ad tanácsot a nő, ehhez persze először az kell, hogy az ember összetévessze a barkácsáruházat a drogériával.

Brown a videón kiemeli, hogy vagy 15x megmosta a haját, de egyszerűen nem mozdul a helyéről a frizkó, ezt amúgy egy másik videóban demonstrálta is, láthatóan csak fényesebb lesz a sampontól a fejbőréhez ragasztott haja, de nem oldódik a ragasztó.

A Gorilla Glue márka újságírói megkeresésekre tisztázta az egyértelműt, hogy természetesen a térmekeiket nem szabad hajra kenni, egyben azt tanácsolták Brownnak, hogy alkohollal próbálja meg feloldani a ragasztót, majd samponnal folytassa a kemény munkát. Hozzátették, hogy ha valóban egy hónapja szilárdan áll a frizurája, akkor könnyen lehet, hogy a hajszálak gyökerei is roncsolódtak.

A megoldás tehát nem egyszerű, pár nappal a videó publikálása után a nő bejelentkezett egy kórházba, hogy professzionális segítséget kapjon.

Hosszú folyamat lesz” – írta egy másik helyzetjelentő poszt alá Brown, miközben a több mint félmillió új Insta követője alig várja az újabb és újabb update-eket, és katasztrófaturistaként szívják magukba a friss posztokat. A nő mögött igen nagy támogatói kör alakult ki, GoFundMe-n például már 7 ezer dollárt (több mint 2 millió forintot) adományoztak a gyógyulására, és Chance The Rapper is a legjobbakat kívánta Brownnak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés