Kövess minket

Események

Ha október, akkor NICKELBACK

A Budapest Aréna egész évben izgalmasabbnál izgalmasabb programoknak ad helyet, mely alól az ősz sem kivétel. Aki még nem tudná, annak eláruljuk, hogy a többszörös platinalemezes kanadai rock banda, a NICKELBACK, a No Fixed Address elnevezésű európai turnéjának keretében Budapestre látogat.

Megosztva

 

Nickelback2Fotó: Getty Image / Europress

A NICKELBACK 2015-ben a No Fixed Address című nyolcadik albumuk kapcsán hatalmas turnéra indul, melynek egyik októberi állomása a magyar főváros lesz. Az európai koncertsorozat szeptember 30-án veszi kezdetét Helsinkiben, és november 25-én fog véget érni Londonban. Az együttesnek ez lesz a tízedik világ körüli turnéja, amely során 31 különböző európai városban csapnak a húrok közé.

A NICKELBACK 1996-ban robbant be a köztudatba, és mostanra a világ egyik legfigyelemreméltóbb bandái közé sorolható. Az USA-ban a Beatles után a második legsikeresebb külföldi csapatává váltak. Eddig több mint 50 millió albumot adtak el világszerte. Slágerüket, a How You Remind Me-t a Billboard Az Évtized Rock Dalának választotta. Mindemellett kivívták Az Évtized Rockbandája címet is. Jelölték őket Grammy-re, sőt az American Music, a World Music, a People’s Choice és a JUNO díjakra is. Említésre méltó beiktatásuk a kanadai Hírességek Sétányán is.

[vembed youtube=”IfB_K4RGtDo” ]

A jegyek értékesítését már múlt év decemberében megkezdték, a jegyek fogyóban vannak, ezért ne habozz, ha ott akarsz lenni az óriási sikerű koncerten! A rajongók két különböző VIP csomagot vásárolhatnak meg: Early Entry és Hot Ticket. További info a www.livenation.hu oldalán.

 

(Forrás:www.budapestarena.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés