Kövess minket

Hiphop

Ha szerencsés, 6ix9ine akár már 2020-ban szabadulhat

Vajon egybe marad a karrierje?

Megosztva

Forrás:

6ix9ine hamarabb kint lehet a dutyiból, mint arra sokan számítanak – elemezte a helyzetét jóbarátja, DJ Akademiks nemrég egy videóban. Habár a New York-i rapper legrosszabb esetben akár 47 évet is kaphat a Trey Gangsta Bloods tagjaként elkövetett bűncselekményekért, mivel hajlandó volt segíteni a hatóságok munkáját, kis (vagy inkább nagy) szerencsével már jövőre szabadulhat.

Ehhez az kell, hogy a bíró a 2020 januárjában esedékes ítélethirdetésén úgy döntsön, elég volt neki a tárgyalásig lehúzott idő, további börtönévekre nincs szüksége. A rapper ügyvédje szerint erre van esély, pláne akkor, ha az összes többi vádlott is vádalkut köt, ekkor ugyanis senkinek sem kell majd a bíróság előtt tanúskodnia, tehát elkerülhető lesz az, hogy 69 úgymond beköpje a társait a szabadságért cserébe. Ha tehát mindenki háttérmegállapodást köt, akkor a bíró úgy vélheti, ebben nagy szerepe volt 69 együttműködésének és talán nem szab ki rá további börtönéveket január 24-én.

A helyzeti jelenlegi alakulása szerint erre megvan az esély, hisz 69 korábbi menedzsere, Shotti és a Complex által megszerzett bíróságok papírok szerint több másik Trey Gangsta Bloods bűnösnek vallotta magát a napokban.

[vembed youtube=”JwqLg2alf2U” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés