Kövess minket

Hiphop

Ha Tyler, the Creator-on múlik, tuti nem készítenek közös albumot A$AP Rocky-val

Bár gyakran ekézik egymást, továbbra is nagy spanok.

Megosztva

Forrás:

Tavaly július óta várjuk türelmesen, hogy a Potato Salad című számuk után Tyler, the Creator és A$AP Rocky összehozzanak egy közös lemezt, de egyre inkább úgy tűnik, hogy minden hiába, mert Tyler totál elzárkózik az ötlettől. Pedig anno még el is keresztelték WANG$AP-nek a lehet soha el nem készülő projektet.

[vembed youtube=”93M1QtYDtpU” ]Most, egy friss interjúban A$AP Rocky azt pedzegette, hogy rajta nem múlt semmi, sőt, valójában ő erőltette a dolgot, míg az ODD Future guru egy idő után simán elfelejtkezett róla. Mikor aztán Rocky sokadjára emlékeztette, Tyler hamar leszerelte őt, mondván, kibaszottul nincs kedve a lemezhez, és egyáltalán nem akar hallani róla. Az interjúban Rocky mindezt Tyler hangját utánozva adta elő, amit már csak azért is vicces meghallgatni, mert korábban szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy kettőjük csúnyán összeveszett, nem beszélnek egymással. Ez azonban csak a színjáték része volt, továbbra is nagyon jóban vannak, csak éppen zenélni nem fognak együtt.

[instagram]BuE3HdWB8VN[/instagram]
Tyler a múlt hónapban szinte szóról-szóra ugyanígy vázolta fel a helyzetet Twitteren, annyival még megfejelve, hogy valójában neki sem álltak a WANG$AP-nek, illetve nagyon örülne, ha Rocky végre befogná a száját.

[twitter]https://twitter.com/tylerthecreator/status/1087749940128886784[/twitter]
Persze viccből.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés