Kövess minket

Hiphop

Hajszálon múlt, hogy Bobby Shmurda visszaverekedje magát a börtönbe

Megosztva

Bobby Shmurda szombaton majdnem elintézte magának, hogy visszamenjen a kóterba. A rapper, aki nemrég új dallal jelentkezett, a philadelphiai Made in America fesztiválon keveredett konfliktusba, szerencsére lefogták, így nem lett bunyó a dologból.

Mint az alábbi, TMZ által közzétett videón látható a rapper nagyon idegesen elindul a kordon által leválasztott közönség felé, de többen visszafogják, így végül nem tud beugrani a tömegbe verekedni. Elmondások alapján Shmurdánál akkor szakadt el a cérna, mikor valaki a közönségből random megdobta egy vizes flakonnal. Mindez amúgy Megan Thee Stallion koncertje alatt történt.

Az, hogy ennyire erőteljesen lefogták a rappert, igazából az ő érdeke volt, hisz nagyon szigorú feltételekkel engedték ki a börtönből. Shmurda a bíróság döntése szerint nem ihat alkoholt, távol kell tartania magát az utcai bandáktól, nem tartózkodhat kocsmákban, és este 8-ra haza kell érnie. A rapper szerencsére bulizni eljárhat, és a zenélést is folytathatja, de a drog és alkoholtisztaságot rutintesztekkel ellenőrznik nála, miközben dühkezelési terápiára is járnia kell. Úgy tűnik az utóbbi nem halad a legjobb mederben. Bobby jelenleg is feltételes szabadlábon van, mely jó hosszú ideig, 2026. február 23-ig tart. Egy bunyóval könnyen visszajuttathatta volna magát a rácsök mögé.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés