Kövess minket

Aztaa

Hajtóvadászat indult az Egyesült Államokban két rab után, akik szökésük közben agyonlőttek két börtönőrt

Az USA egyik déli államában, Georgiában, kedden két bűnöző agyonlőtt két börtönőrt és megszökött, a georgiai rendőrség intenzíven keresi a két szökött rabot, a fejükre 175 ezer dolláros vérdíjat tűztek ki.

Megosztva

A 43 éves Donnie Rowe és a 24 éves Ricky Dubose akkor szökött meg, amikor az Atlantától mintegy 100 kilométerre délre eső börtönből egy másik büntetés-végrehajtási intézetbe szállították őket további 31 elítélttel együtt. A fegyveres rablásért elítélt két bűnöző egyike lefegyverezte a rabmobilt kísérő két őrt, és mindkettőjüket agyonlőtte.

Forrás: Putnam County Sheriff’s Office


A többi bűnözőt a rendőrség őrizetbe vette, a megszökött két férfit egyelőre keresik. Annyi már kiderült, hogy szökésük után betörtek egy madisoni házba, és – a börtönben használatos fehér öltözéket hátrahagyva – ruhákat raboltak maguknak.

[vembed youtube=”T6ueMFH0qn0″ ]

A megyei seriff az egyik közösségi oldalon is üzent a két bűnözőnek. „Megszöktetek, de nem sokáig lesztek szabadlábon. Senkiben sem bízhattok meg és sehová sem mehettek, ahol ne találnánk meg titeket” – fogalmazott Scott Berry seriff.

Közleményt adott ki Georgia állam kormányzója, Nathan Deal is. A republikánus politikus leszögezte: „nem takarékoskodunk az erőfeszítésekkel és nem takarékoskodunk az állam anyagi forrásaival sem, hogy megtaláljuk a gyilkosokat”.

Donnie Rowe életfogytig tartó börtönbüntetését töltötte fegyveres rablásért és más bűncselekményekért, Ricky Dubosét pedig 2015-ben ítélték húszéves börtönbüntetésre fegyveres rablásért.

Egy nappal korábban, hétfőn este, egy oklahomai börtönből szökött meg négy elítélt, köztük egy gyilkos.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés