Kövess minket

Bulvár

Halálra késelték 21 Savage öccsét Londonban

A 27 éves srác TM1Way néven rappelt.

Megosztva

Forrás:

Megölték 21 Savage öccsét Londonban – a rapper gyászol.

A Dailymail cikke szerint a 27 éves Terrell Davis, aki a UK drill szcénában rappelt TM1way néven, épp az idős nagymamájának ment bevásárolni London déli részén, mikor összetalálkozott egy régi ismerősével, akivel összevesztek. Szó-szót követett, majd a támadó hirtelen kést rántot és leszúrta Davist. A férfi a helyszínen életét vesztetette, már a kiérkező rendőrök sem tudtak rajta segíteni. Terrell állítólag nem volt tagja egy utcai bandának sem, támadóját egyelőre keresik. A UK drill veszélyes világáról itt írtunk részletesen.

[vembed youtube=”l-nsAuUiIMo” ]”Nem hiszem el, hogy valaki elvett tőlem kistesó. Tudom, hogy néha rajtad éltem ki a dühömet, bárcsak visszaszívhatnám” – írta 21 Savage Instán. Savage és Davis ugyanattól az apától származnak, mindketten Kelet-Londonban születtek, de Savage, anyjával együtt emigrált az USA-ba, mikor a rapper még csak 7 éves volt.

A Dailymail forrása szerint a rapper rendszeresen tartotta telefonon és WhatsAppen keresztül az öccsével a kapcsolatot, de élőben rég nem találkoztak, tekintve, hogy 21 bajba került a bevándorlásiakkal, mikor kiderült, hogy lejárt a vízuma.

[instagram]CH8w-ylho3u[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Trending