Kövess minket

Stílus

Halfilé a lábon: befutottak az első képek az új Yeezy x Derrick Rose cipőről

Nem épp visszafogott darab.

Megosztva

Kanye West a napokban ismét tweet-lavinát indított, azzal az apró különbséggel, hogy most nyugodt és harmonikus hangulatban volt, így abszurd dühkitörései és konteókba hajló agymenései helyett pár új ötletet, egy régi, Kínában készült, anyukájával közös fotót és néhány friss Yeezy-prototípust osztott meg a közösségi oldalán.

Mégpedig nem is akármilyen prototípusokat: láthattunk egy sárga Wave Runnert, egy, a kommentelők által csak Bionicle Corcsnak (!) titulált Yeezy 700 V3-t és egy szintén szokatlan, eddig még nem látott lépőt, amire Mr. West csak mint TURRELLIENS” hivatkozott, és ami egy hozzászóló szerint valójában Mickey egér cipője. Habár egyik modell mellett sem lehet elmenni szó nélkül, igazán nagy érdeklődést egy fehéres-vajszínű monstrum váltott ki, ami leginkább úgy fest, mint egy lábra húzható halfilé.

Forrás: Twitter / @kanyewest

A vad megjelenésű valami nem más, mint Derrick Rose kosárlabdázó és Ye első közös kollaborációjának cipője, ami a tweet szerint hamarosan meg is jelenhet („YZY D Rose coming soon”). Tekintve, hogy a rapper-dizájner és az NBA-sztár is chicagói származású, régóta a levegőben volt egy együttműködés kettejük közt, és több pletyka is szólt arról, hogy a két ikon munkálkodik valamin, ám a társulást illető első konkrétumra egészen mostanáig várnunk kellett. 

A kezdetleges sneaker, mely olyan hatást kelt, mintha csak egy nagy talp lenne felső rész nélkül, felidézheti bennünk a brand algából készült, lyukacsos szandál-papucsát, vagyis a nemrég megjelent Foam Runnert, mely ugyanezzel a színnel és anyaggal hódított, és hasonlóan extrém formája volt. A dizájn az, ami itt más, mélyebbek és keskenyebbek ugyanis a vájatok, ez juttatta sok felhasználó eszébe teljesen jogosan a halfilét. 

[twitter]https://twitter.com/kanyewest/status/1292308705179041793[/twitter] Miután Kanye elénk tárta a nem mindennapi cipőt, amihez hasonló még nem volt az NBA pályák talaján (feltehetően egy kosaras cipőről lesz szó, pláne, hogy Rose adidas szerződése még mindig tart), jött Alaina Anderson, a sportoló felesége, és megmutatta, hogy is fest az őrült darab lábon. Anderson „a poén kedvéért” egy 46-os méretűt próbált fel a prototípusból, amivel még inkább sikerült ráerősítenie filécipő chunky megjelenésére. 

[instagram]CDrvx4TlN6m[/instagram]

Forrás: Instagram / @alainataughtyou

Forrás: Instagram / @alainataughtyou

[twitter]https://twitter.com/ComplexSneakers/status/1292589829277077510[/twitter]

Az excentrikus lábbeli dropját illetően egyelőre nincs sok információ, mindenesetre a találgatások szerint olyan limitált és különleges debütálásra számíthatunk, mint amilyen a Yeezy Quantumé is volt, amiben nem mellesleg Rose is edzegetett most júniusban. 

[twitter]https://twitter.com/ComplexSneakers/status/1276311797646139394[/twitter]

(via)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés