Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg az új slowthai, Macklemore, The Weeknd albumokat

Megosztva

slowthai – ‘UGLY

Harmadik nagylemezével jelentkezett slowthai, mely után lehet veszít egy-két rajongót, míg a mások oldalon begyűjt újakat. A friss stúdióalbum, mely az „UGLY” (U Gotta Love Yourself) címet kapta, ugyanis inkább a punk és a post-punk hangulatokból merít, mint a hiphopból. A rapper saját bevallása szerint az útkeresése és a saját határainak feszegetése által jutott el a projektig.

Macklemore – ‘BEN

Úgy gondolom, hogy a fájdalom a művészet katalizátora” – mondta Macklemore az új albumáról, melyet a saját alkohollal való küzdelme inspirált. A zenész állítólag a COVID időszak alatt ismért rácsúszott a szeszre, és ezt a vívódást akarta átcsatornázni harmadik nagylemezébe. A projekten szerepel DJ Premier és NLE Choppa is.

The Weeknd – ‘After Hours (Live at SoFi Stadium)

Magyar fanok továbbra is várnak egy budapesti The Weeknd koncertre, de amíg ez megtörténik, itt van az énekes legújabb élő albuma, mely másfél órába sűríti a legnagyobb slágereit. A lemez mellé érkezik amúgy egy koncertfilm is az HBO-ra.

Kali Uchis – ‘Red Moon In Venus

R&B énekes, Kali Uchis is a harmadik nagylemezénél tart, a Red Moon In Venus számainak nagy része még a COVID lezárások idejében született. Az énekesnő bevallása szerint az album a vágy, a szívfájdalom, a hit és az őszinteség időtlen, lángoló kifejezése, amely a Hold és a Vénusz isteni nőiességét tükrözi. Természetesen a pasija, Don Toliver szerepel rajta, de van egy Summer Walker közös is.

Creed III: The Soundtrack

A már vetítik a mozik a Rocky spinoff film, a Creed harmadik részét, melynek rendezője és főszereplője is Michael B. Jordan. Jordant amúgy az anime sorozatok inspirálták a bokszfilmben, de a zenéket szerencsére nem, mivel azt J. Cole kiadója, a Dreamville rakta össze, a kiadó zenészeivel.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés