Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg DaBaby, Young M.A, Kevin Gates, és Molly Brazy új albumait

Közben jobb ha elengedjük, hogy megjelenik Kanye új lemezét.

Megosztva

Forrás:

DaBaby – KIRK

Mozgalmas éve van az észak-karolinai DaBaby-nek. A rapper hosszú megfeszített munka után a márciusi debütáló albumával végre igazán nagyot robbantott, azóta pedig csak egyre többen ismerik meg a nevét, míg ő a következő sebességbe kapcsolt, és összerakta a második nagylemezét, a „KIRK„-öt, melyet édesapja emlékének szentelt. A 13 számos cumón olyan nagy neveket találunk, mint Lil Baby, Nicki Minaj, Migos, Chance The Rapper, vagy épp Gucci Mane, míg a beateket többek között London on da Track, Kenny Beats, CashMoneyAP, és DaBaby kvázi háziproducere, JetsonMade készítette. A rapper amúgy közben már állítása szerint 6 számjegyű összeget kér el a vendégverzéiért, természetesen dollárban.

Young M.A – Herstory in the Making

Sokáig kellett rá várni, de végre itt van Young M.A debütáló nagylemeze, a Herstory in the Making. Az 1 órás projekten korábban megjelent kislemezek (PettyWap, BIG, Stubborn Ass) is szerepelnek vadiúj trekkek mellett. A producerek közt Zaytoven, Mike Zombie, és Antwan “Amadeus” Thomas is ott van, a vendégek listája ellenben igen rövid, Max YB, és Relle Bey szerepelnek rajta, ami amúgy abból a szempontból nem baj, hogy Young M.A állítja, ez egy személyes lemez, és megismerhetjük belőle a sokoldalúságát.

Kevin Gates – I’m Him

Kevin Gates három év után új hosszabb projekttel jelentkezett, itt van a második nagylemeze, az „I’m Him„. A „hosszabb” mondjuk relatív, hisz 49 perces albumot kaptunk, de azt 17 számon elosztva. A Baton Rouge-i rapper a debütjéhez hasonlóan ezúttal is egyedül szerepel a lemezen, FRACTIOUS FRANK, MD$, és Take a Daytrip beatjein. Gates elmondása szerint ez a lemez a belső fejlődésének bizonyítéka.

Molly Brazy – Built to Last

A két éve Atlantában új életet kezdett Molly Brazy friss projektjén ismét hozza a flegma stílust, amit megszokhattunk tőle. A fél órás trap játékidőbe egyedül Kash Doll segít be.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés