Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Future, Russ, Action Bronson, Pooh Shiesty új albumait

Megosztva

Future – I Never Liked You

Future azaz a toxikus király ledobta sorban kilencedik nagylemezét. Az atlantai rapper ezúttal még a szokásosnál is erőlködés mentesebb hangulatot áraszt, legalábbis a borítón látható szundi, és az „I Never Liked You” című arrogáns lemezcím egyértelműen ezt mutatja. A projektre 16 dal került fel, olyan vendégelőadókkal a fedélzeten, mint Kanye West, Young Thug, Gunna, Drake, vagy épp Kodak Black.

Russ – If Not Now, When?

Világkörüli turnéja előtt Russ még gyorsan ledobott egy 4 számos EP-t, „If Not Now, When?” címmel. A projekt mindössze pár hónappal a tavaly év végén megjelent Chomp 2 után érkezik, ezúttal teljesen közreműködők nélkül, sőt Russ annyira maga rakta össze a cuccot, hogy még a beateket is ő készítette hozzá.

Action Bronson – Cocodrillo Turbo

Mindenki kedvenc Queens-i medvéje visszatért. Aki egy kis New York-i bólogatásra vágyik a hétvégén egy jó bláz mellett, annak mindenképp ezt a projektet ajánljuk. Conway the Machine, Hologram, Mayhem Lauren, Roc Marciano, Yung Mehico a vendégek listáján.

Pooh Shiesty – Shiesty Season: Certified

Pooh Shiesty-t (jó, hát igazából csak a kiadóját) még egy frissen kiszabott 5 éves börtönbüntetés sem tudja megállítani, hogy új lemezt dobjon le. Ez Shiesty második projektje a tavalyi debütje óta, mely most rengeteg új dallal frissült, nagy nevekkel a közreműködők közt. Gunna, Moneybagg Yo, Jack Harlow, Lil Uzi Vert, EST Gee, 42 Dugg, Gucci Mane, és Lil Durk is fent vannak a gangstra trap projekten mely az új trekkekel együtt 32 számosra és másfél óra hosszúra nyúlt.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés