Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Lil Durk, Madlib & Four Tet, Fredo, és Nechie új albumait

Megosztva

Forrás:

Deluxe és újrakiadások, egy legendás producerkollab, valamint egy posztumusz Pop Smoke dallal felturbózott UK drill projekt az eheti lemezajánlóban.

Lil Durk – The Voice (Deluxe)

Egyre magasabbra tör a chicagói rapper, Lil Durk, melynek újabb állomása a nagy sikerű The Voice című hatodik nagylemezének most megjelent deluxe kiadása. A rapper 12 új dalt dobott rá a projektre, melynek színvonala az állítása szerint megmutatja, hogy miért kér 200 ezer dollárt egy fellépésért. A korábbi közreműködők mellé bekerült még Lil Baby, Sydny August, és a „Back In Blood” utcaihimnusszal nemrég bizonyító Pooh Shiesty is. 

Fredo – Money Can’t Buy Happiness

Friss kutatások szerint a pénz igenis boldogít, de az angol Fredo ezzel nem teljesen ért egyet, ezért is nevezhette el második albumát „Money Can’t Buy Happiness„-re, melyen Dave, Summer Walker, Young Adz, és a néhai Pop Smoke is vendégszerepelnek. Utóbbi dalt abban a tudatban hallgathatjuk, hogy nem egy „kuka verzék” mappából előkerült Smoke felvételt tartalmaz, hanem emberünk londoni látogatása során stúdiózott együtt Fredóval, akit az egyik legjobb brit MC-nek tartott amúgy.

Madlib – Sound Ancestors (w/ Four Tet)

Four Tet unszolására készítette el Madlib a legújabb szólólemezét, a „Sound Ancestors„-t, mely bőven túlmutat a hiphop határain. A két producer egyfajta elektronikus/hiphop jammelést hozott össze, mely félig füstös kávéházak háttérzenéjeként, félig ugyanebben a képzeletbeli kávéházban tartott lázadó versek felolvasóestjének kiegészítőjeként hat.

Nechie – Shady Baby

Új, „Shady Baby” című albumával jelentkezett az YSL kiadó előadója, Nechie, akinek nem más, mint Gunna segített a projektben, vezető-producerként. Az atlantai feltörekvő cumója mindössze fél óra hosszú, de Gunna mellett Lil Durk, és a szintén Thugger kiadójánál lévő Yak Gotti is ráugrottak, míg a beatekért Turbo, AJ Stay Workin, és Wheezy feleltek.

PARTYNEXTDOOR – Colours

Először tette streamingszolgáltatóknál is elérhetővé a 2014-es EP-jét PARTYNEXTDOOR, az újrakiadást pedig négy „új” dallal frissítette, melyek még az eredeti stúdió session idején lettek rögzítve. A projekten szerepel egy zsenge Travis Scott és Ca$h Out is. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés