Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Lil Frakk és D. Koms kollab albumát, a „Brokaz”-t

Album és klippremier!

Megosztva

Forrás:

Megjelent Lil Frakk és D. Koms első közös lemeze, a Brokaz, alább már pörgethetitek is.

A két budapesti rapper és producer még gimiből ismeri egymást, később a zenélésnek köszönhetően ismét összehozta őket a sors, első közös munkájuk az “Asszondja” című dal volt, amit a 2. Trap Hungary Mixtape-re készítettek. Már akkor tudták, hogy gyümölcsöző lesz a kollab, mikor D. Koms kutyája épp a dal készítése közben dobta ki a taccsot a szobában. Az első trekk után neki is láttak a kollab albumnak, közel 10 hónap alatt 20 demo készült el. A korongra végül 11-et válogattak rá, összesen 30 perc hosszúságban. Az album előtt már azért lehetett találkozni a Brokaz pár gyermekével. Ilyen az Ingyenjegy, a Kutyaház élet és a Hűha.

Lil Frakk így jellemezte nekünk a projektet: „A dalok között rengeteg kísérletezés van, mind szövegvilágban, mind alapzenékben, amikbe Kapitány Máté is belenyúlt nagy örömünkre.  Próbáltunk új hangulatokat, új hangzásokat belevinni a projektbe, amit a közreműködők is segítettek. Témájukban is mások az új szerzemények, az előzőekhez képest. Kevesebb közélet (de azért nem kell megijedni) és több AJJAJ alkotja a Brokaz Univerzumát. Elég széleskörű stílus paletta írja le a lemezt.”

A cumón ott van a már említett Kapitány Máté mellett Krúbi, Gege, Ress, Dzsúdló, és Geddo is. Alább hallgatható a teljes lemez Spotify-on, Soundcloudon, valamint nézhető az Algoflex-hez készült friss klip.


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés