Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Nas, Ice Spice, Babyface Ray új albumait

Megosztva

Nas – ‘Magic 2

Nas ledobta legújabb nagylemezét, mely a 2021-es Magic folytatása. A rapper ezúttal ismét Hit-Boy-t szerződtette az album producerének, miután az elmúlt években négy sikeres projektet összehoztak, az egyik pedig még Grammy-díjat is kapott. 50 Cent kedden leplezte le, hogy ő is szerepel majd az albumon egy „Office Hours” című dalon, mely két New York-i rapper első kollabja két évtized múltával. Rajta kívül egyetlen másik vendégelőadó szerepel a lemezen, 21 Savage személyében.

Ice Spice – ‘Like…? (deluxe)

A hiphop úgynevezett friss hercegnője, Ice Spice hatalmas sikereknek örvend az elmúlt egy évben, most pedig a debüt EP-je deluxe kiadásával tartja fent a hype-ot. A Like…? extra változata négy új számot tartalmaz, köztük a ‘Deli’-t, melyet a rapper már egy ideje promózgat a közösségi médiában. EP révén még így sem túl hosszú cuccról beszélünk 22 perc mindössze a projekt, de vélhetően jövőre kapunk egy full LP-t is Spice-tól.

Babyface Ray – ‘Summer’s Mine’

Babyface Ray a Summer’s Mine című projektjén keresztül tesz hozzá a perzselő nyárhoz, egy izzadós flow-val. A 14 számot tartalmazó cuccos a detroiti rapper hatodik mixtape-je, és olyan elődókkal kollabolt rajta, mint Westside Gunn, Vory, Los, Nutty, King Hendrick$, és Veeze.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés