Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg NBA YoungBoy & Quando Rondo, Meek Mill, és Stormzy új albumait

Megosztva

YoungBoy Never Broke Again & Quando Rondo – „3860

Idei hetedik lemezéhez érkezett NBA YoungBoy, ezúttal egy Quando Rondóval közös mixtape keretében. A munkamániás rapper korábban azt mondta, hogy 10 idei projekt a cél, de ezt lehet nem fogja tudni hozni, mivel „már kifogyott a rímekből, nem tud miről rappelni„. King Von fanok lehetőleg görgessenek tovább, hisz rögtön az első számon szerepel a cucc egyetlen közreműködője, Lul Timm, aki anno lelőtte Vont.

Meek Mill – „Flamerz 5″

Meek Mill-nek elege van a zeneipari játékokból, legújabb független mixtape-jét inkább feldobta SoundCloudra. A projekten DJ Khaled, Kodak Black, Quavo & Takeoff, valamint GloRilla zenék alapjaira is rappel.

Stormzy – „This Is What I Mean

Harmadik nagylemezéhez érkezett a brit rap és grime szcéna egyik vezető alakja, Stormzy. A „This Is What I Mean” című projekt a Def Jam angliai részlege alatt jelent meg, 12 számot tartalmaz, és Black Sherif, Ms Banks, India.Arie, Amaarae, Debbie, Sampha, Ayra Starr, tendai., Nao, valamint Jacob Collier a közreműködők rajta. Stormzy bevallása szerint a lemezt Tyler, The Creator IGOR albuma inspirálta a legjobban.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés