Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Pop Smoke posztumusz albumát, a „Shoot for the Stars, Aim for the Moon”-t

Egy ízlésesebb végleges borítót is kapott a projekt.

Megosztva

Forrás:

Megjelent Pop Smoke posztumusz nagylemeze, a „Shoot for the Stars, Aim for the Moon„, alább lehet is streamelni.

A rappert februárban lőtték le egy betöréses rablás során, Hollywood Hills-ben, ekkor viszont már tervben volt a projekt, melyet menedzsere, Steven Victor, valamint 50 Cent vitt tovább, utóbbi vezető-produceri státuszt vett fel. Az albumra olyan vendégelőadókat sikerült meggyőzni, mint Roddy Ricch, Quavo, Lil Baby, DaBaby, Swae Lee, Future, Polo G, Tyga, Karol G, Diddy fia, King Combs, és persze 50 Cent, akit igazából nem kellett meggyőzni. A producerek közt 808Melo, Mustard, Trap House Mob, WondaGurl, Yamaica, és még további neveket találunk.

Az albumot kicsit kitolták a George Floyd halála utáni tüntetések miatti tiszteletből, majd egy apró botrány is kerekedett abból, hogy a Pop által még halála előtt megbízott borítófelelős, Virgil Abloh láthatóan összedobta a végleges dizájnt. Az új cover végül egy fekete rózsa lett, mely továbbra is beleillik tematikailag Pop kérésébe, valamint emlékének tiszteletébe.

[instagram]CCKmKfsHjrA[/instagram]
A megjelenéssel egy időben a 17-ik, „Got It On Me” című szám klipjét is kidobták, és elvileg tervben van egy a rapper életét bemutató dokumentumfilm is.

[vembed youtube=”LPnnX7hOcQM” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés