Kövess minket

Hiphop

Hallgasd meg Tee Grizzley, Czarface & MF Doom, Quando Rondo, és Night Lovell új albumait

Megosztva

Ha péntek, akkor új megjelenések, lássuk mit hozott nekünk a hét vége.

Tee Grizzley – Built for Whatever

Detroiti rapper, Tee Grizzley ledobta legújabb projektjét, a „Built for Whatever„-t. A rapper egy tavalyi EP után tért vissza, és többek közt olyan vendégelőadókat gyűjtött össze, mint Big Sean, Lil Tjay, Quavo, Lil Durk, Young Dolph, G Herbo, vagy épp a néhai King Von. A rapper elmondása szerint az album a saját életét tükrözi, és hogy a különböző megpróbáltatások miként alakították a karakterét.

Czarface & MF DoomSuper What?

Befutott MF DOOM első posztumusz projektje, melyet barátaival, a Czarface szupercsapattal (7L & Esoteric és a Wu-Tang Clanos Inspectah Deck) hozott össze. A „Super What?” lemez már a második kollab albumuk, utoljára 2018-ban álltak össze. A lemez amúgy már tavaly megjelent volna, még DOOM halála előtt, de aztán közbeszólt a COVID. 10 dal került fel rá, és olyan közreműködők vannak rajta, mint  D.M.C., Del The Funky Homosapien, vagy épp Godforbid.

Night LovellJust Say You Don’t Care

Már negyedik lemezénél tart Night Lovell, aki kb. egy hónapja fedte fel a projekt létezését. Sajnos ezúttal nincs rajta a magyar glxy-tól beat, de cserébe KIRAW, Brodinski, Shaq France, és MISOGI csináltak rá alapokat. Ez a rapper első projektje a $uicideboys-ot otthonául szolgáló G59 kiadónál.

Quando Rondo – Still Taking Risks

Ha gonoszak lennénk azt mondanánk, hogy megjelent Quando Rondo utolsó lemeze, mert hamarosan lelövik, de valójában maga Rondo is eljátszadozik az egész poszt-King Von helyzettel, hisz a lemezét úgy nevezte el, hogy „Még mindig kockázatot vállalok„, miközben a borítón az látható, ahogy a Call Of Duty teljes arzenáljával megcélozzák. A rapper tehát egyértelműen megpróbálja kihasználni, hogy King Von halála után most végre egy kicsit ráirányul a figyelem, kérdés, hogy ez mire lesz elég.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés