Kövess minket

Hiphop

Hamarosan akár Eminem részvényekbe is fektetheted a pénzed

Egy a rapperrel dolgozó alkotópáros tőzsdére viszi a számait.

Megosztva

Forrás:

Szeretnéd úgy érezni, hogy Eminem sikere egy kicsit a te sikered is? Akkor vásárolj Eminem dalrészvényeket! – gyakorlatilag erre a bizniszmodellre épül a Mark és Jeff Bass által alkotott Funky Bass Team új ötlete, miszerint tőzsdére viszik a rapper 1999 és 2013 között készített számait.

A két producer már a kezdetektől, egészen pontosan az 1996-os “Infinite” korszaktól kezdődően együtt dolgoztak a rapperrel, ennek köszönhetően a jogdíjakból is szép összeget szakítanak, most pedig árura bocsátják a jövőbeni bevételeket. A duó, mely olyan alap Em slágerekért felelős, mint a “Without Me“, vagy a “Lose Yourself“, a Royalty Flow nevű céggel fogott össze, és a lépésnek már csak az Egyesült Államokbeli Értékpapír- és Tőzsdebizottságon kell átmennie. 

A tervek szerint a részvénypapír vásárlók minimum 150 részvénnyel szállhatnak be Eminem örökségébe, egy 2,250 dolláros (600 ezer forint) minimum befektetéssel. Nem Eminem lenne az első előadó, akinek be lehet vásárolni a dalaiból, korábban már Chris Brown, Wiz Khalifa, és Ariana Grande számai is kivonultak a tőzsdére. Ha pedig valaki befektet, nem csak az esetleges profit lehet vonzó, hanem az is, hogy minden alkalommal, mikor Eminem szól a rádióba, oda lehessen szúrni a haveroknak kis csúsztatással: “Jééé, ez az én számom“.

(Fader)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.