Kövess minket

Hiphop

Hamarosan jön az Inspectah Deck nevével fémjelzett Czarface lemez

Félreértés ne essék, nem debütáló albumról van szó!

Megosztva

Forrás: turntablelab.com


Ne érezd magad kellemetlenül, ha nem cseng ismerősen a Czarface név, ugyanis nemhogy itthon, de még az USA-ban sem volt túl nagy visszhangja a „hiphop szupergroupnak”, habár már 2013 óta aktívak együtt. Még úgy sem törtek be a köztudatba, hogy a három tagból álló rapperek egyike, nem más mint Inspectah Deck a Wu-Tang Clan-ból. Az ismert MC mellé, a bostoni 7L & Esoteric duó csatlakozott négy éve, így született meg a Czarface. Így már világos?!

Inspectah Deck egy korábbi interjúban elmondta: 2013 februárja óta létezik a Czarface, az egyesülést pedig egy közös turné és dalok előzték meg. A Wu-tag arról is mesélt, nincs különösebb célja a csapatnak, csupán annyi, hogy „létrehozni valamit, amit érdemes hallgatni”.

A Czarface idén április 22-re időzíti legújabb, First Weapon Drawn című kiadványát, aminek borítóját a korábbi albumokhoz hasonlóan a Marvel Comics készítette:

[instagram]BR_SAVEBjxW[/instagram]

Meglepetés, hogy az albumot bakelit lemezen adják ki, amihez egy színes, 25 oldalas képregényt adnak, amelyhez narrációt is készített a csapat. A beharangozó dal pedig hallgatható már a Youtube-on:

Forrás: Deep.hu

[vembed youtube=”O-nNhBFBLh0″ ]
Aki kedvet kapott a zenehallgatáshoz, annak ajánljuk a csapat korábbi albumait:

  • Czarface (2013)
  • Every Hero Needs a Villain (2015)
  • A Fistful of Peril (2016)
  • First Weapon Drawn (2017)

[vembed youtube=”xqTqVD4AihU” ]
[vembed youtube=”U4jjIDs75s4″ ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés