Kövess minket

Tech

Hamarosan megtudhatod ki húzott jobbra téged Tinderen

Indul a pornós hangzású Tinder Gold.

Megosztva

[gif]https://68.media.tumblr.com/4186b2234965f6ce3ec99a3217ce6ea2/tumblr_oof2up8WoV1w9o1mzo1_1280.gif[/gif]

Az egyik alapelvét hagyja fel nemsokára a Tinder. Az iszonyat egyszerű szabályokra épülő (igenre és nemre húzhatod a feldobott embereket, beszélni csak akkor tudtok, ha mindketten igent választottatok) társkereső alkalmazás ugyanis már teszteli az új funkcióját, melynek során megnézhetjük ki akar velünk ízlés szerint, ismerkedni, szexelni, vagy járni.

A Tinder Gold elnevezésű újítás egy fizetős funkció lesz, segítségével listázva látjuk majd azokat, akik korábban jobbra húztak minket, így megússzuk a hosszadalmas sötétbe tapogatózást, de valahol az izgalma is elveszik az egésznek. Az egyelőre Argentínában, Ausztráliában, Kanadában, és Mexikóban tesztelt Gold a sima válogatás közben is elspoilerezi majd a közelgő „match”-et, miután a profilokon jelezni fogja, ha az illető már jobbra húzott minket. 

A Gold persze nem az első fizetős szolgáltatás az egyre több újdonságot bevezető applikációban. 2015-ben bevezették a Tinder Plus-t, ami megengedte, hogy korábban balra húzott embereknél korrigálhassunk, bárhol a világban kereshessünk párt, de a lájkok és szuperlájkok (ez jelez is a másik számára) számát is növelhetjük vele. Egy évre rá már egymillió fizetős felhasználója volt az appnak.

(HVG)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés