Kövess minket

Események

Hamarosan zár a Gateway to Space űrkiállítás

Rekordszámú látogató érkezett eddig a Gateway to Space űrkiállításra, az európai nagyvárosok közt a budapesti kiállítás vonzotta a legtöbb érdeklődőt. Az űrrepülés történetét feldolgozó kiállítás már csak március 15-ig látható a Millenárison, az ünnepnapok alatt meghosszabbított nyitvatartással.

Megosztva


Már csak néhány napja maradt az űrkutatás rajongóinak, hogy megcsodálják a kiállítás által felvonultatott NASA-ereklyéket, eredeti műholdakat, rakéták, űrhajózási eszközöket… A Gateway to Space a világ legnagyobb utazó űrkiállítása, ami az Verne Gyula fantazmagóriáitól a Mars expedícióig az űrkutatás törénetének minden fontosabb momentumát magába foglalja.

Az utazó űrexpó fergeteges sikert aratott eddig szerte Európában, a Budapesti kiállítás azonban mind közül kiemelkedik: a korábban Udinéban, Prágában és legutóbb Brüsszelben is bemutatott űrtárlatnál átlagosan 50%-kal többen látogattak a Millenárisra, a kéthónapos kiállítás végére bizonyára meghaladja a 100.000 főt. A hatalmas érdeklődés miatt a a kiállítás magyarországi megvalósítói, a Future Exhibition Kft. a már csak egy néhány napig tartó rendezvényt a közelgő ünnepek alatt is megnyitják, ráadásul hosszabbított nyitvatartással.

Meghosszabbított ünnepi nyitva tartás:

Péntek (03.11.), szombat (03.12.), vasárnap (03.13.) és hétfő (03.14.) 8:00-00:30 – belépés a kiállítás területére 23 óráig!

Kedd (03.15.) 22.30-ig – belépés a kiállítás területére 21 óráig!

[gembed G=porogj-ra-az-urre]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés