Kövess minket

Stílus

Hangolódj az ünnepekre a Daft Punk ötletes, karácsonyi termékeivel

Kiskarácsony, nagykarácsony, Daft Punk merch a láthatáron.

Megosztva

Forrás:

Kevesebb, mint egy hónap, és összegyűlhetünk a fenyőfa körül, ennek apropóján pedig sztárok tucatjai dobnak piacra az áhítatos eseményhez kapcsolódóan ruhadarabokat, kiegészítőket, esetenként meglepetéslemezeket. Az ötlet idáig rendben is van, az viszont már más kérdés, hogy a megvalósítás milyen: míg 2 Chainz cringe-mérőt kiakasztó, dabelő télapót ábrázoló, ronda pulcsijai inkább a felejtős és ciki kategóriát súrolják (még ha jó ügyre is megy a bevétel egy része), addig Beyoncé hálaadáskor kiadott felsői, és Chance The Rapper piros és zöld színben virító, 3-as számmal fémjelzett fejfedői sokkal igényesebb és stílusosabb munkák.

A legendás francia elektronikus duó, a Daft Punk tagjai sem tétováztak, és jópofa, karácsonyi tematikát (is) követő árukkal frissítették fel weboldalukat. Érdemes megcsodálnunk a régi reklámplakátokra hajazó lookbook képeket, amik zseniális, hangulatos vintage látványt kölcsönöznek a sokszínű, ugyanakkor esetenként feleslegesnek tűnő termékeknek.

A gazdag kapszulakollekció magába foglal Daft Punk logóval ellátott frizbit, jojót, hógömböt, illatgyertyát, övcsatot, egy fekete-piros baseball dzsekit, törülközőt, pólót, gördeszkát, kapucnis -és környakú pulóvereket, a tagok sisakjait mintázó gyűrűket és karácsonyfadíszeket, posztereket, kitűzőket, matricákat, bögrét, golyóstollat és az ikonikus Fischer-Price játékvállalattal társulva egy 1000 darabos puzzle-t is.

Az árak 7,50-től egészen 140 dollárig terjednek, nem meglepően jó pár cumót már most elkapkodtak, a textilek pedig december 5-től lesznek elérhetőek – csekkolni az összeset és beszerezni őket pedig itt tudjátok.

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

Forrás:

(Pitchfork)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.