Kövess minket

Aztaa

Hányszor lehet rosszul felírni egy lépcsőház falára, hogy 2Pac?

Mint kiderült elég sokszor.

Megosztva

Forrás: Unger András / Urbanplayer

Egy ártatlanul elírt 2Pac graffitivel kezdődött Unger Andris, az Urbanplayer újságírójának csodás felfedezése, mely hamar a variációk egy rap témára féreglyukába vezették őt. A különös jelenség a Kodály Köröndön lévő egyik elhanyagoltabb házban tűnt fel, és egészen a ’90-es évek közepéig nyúlnak vissza. 

2Pec” – olvasható (lásd fentebb) a ház falán a graffiti, mely magában még nem annyira érdekes, az már sokkal inkább, hogy társai is vannak. A szóban forgó lépcsőház ugyanis tele van elírt Tupac graffekkel, legyen az Tupák, 2Pák (mely később 2Pék-re lett tovább torzítva), Túpák és társa a Túpék, valamint a személyes kedvencem a Kétpakk. 

Forrás: Unger András / Urbanplayer

Azt nem tudni, hogy a művekért ugyanaz a részeg Shakur fan-e a felelős, vagy esetleg ő csak elkezdte a sormintát, hogy utána mások fejezzék be szarkasztikusan a modern freskót, de egy korábbi lakó azt nyilatkozta már ’96-ban is ott díszelegtek a falakon.

Ha ti is láttok elírt rapper graffitiket küldjétek el nekünk az info@offmedia.hu címre. Addig is csekkoljátok az eredeti sztorit valamint további képeket az Urbanplayer oldalán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés