Kövess minket

Stílus

Harmadik európai boltját nyitja a héten a Supreme

Megosztva

Új boltot nyit Európában a Supreme.

A híresen titkolozó, low key márka ezt először egy sejtelmes „hamarosan…” posztban dobta be, majd az NSS Magazine leplezte le a hírt, igaz már legalább két éve keringett pletykaként az új bolt híre. A helyszín Olaszország, azon belül is Milánó. Ez lesz a Supreme 13. üzlete, Európán belül pedig a 3., a kontinensen eddig csak Párizsban és Londonban voltak megtalálhatóak.

Már azt is lehet tudni, hogy a pontos helyszín a Corso Garibaldi 20 lesz, hisz az épület tetején a híres piros Supreme box logó díszeleg (mint a fenti posztban lapozás után látható).

A helyszínválasztás azért is érdekes, mert a Supreme pont egy olasz, „Supreme Italia” nevű márkával került anno nagy jogi vitába, miután totál lekopizták őket. A Supreme perre ment a kamu Supreme márkával szemben, és nyert is. Mondjuk a Supreme eleve az egyik leginkább hamisított márka. Ez a Supreme első boltnyitása, mióta a Vans és a The North Face tulajdonosa, a VF Corporation felvásárolta őket.

A Supreme Milan május 6-án nyitja meg, vélhetően hosszú sorok előtt a kapuit, a boltnyitások tradíciójaként pedig egy új box logo pólót is megjelentetnek ezzel egy időben, melyen Leonardo da Vinci „Az utolsó vacsora” freskója látható.

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés