Kövess minket

Film

Harminc év elteltével bújik újra Akeem herceg bőrébe Eddie Murphy

Folytatást kap a már majdnem kultfilm, az Amerikába jöttem.

Megosztva

Forrás:

Sok mozibarát most biztosan a szívéhez kap, de bátran állíthatjuk, hogy volt idő, amikor még Eddie Murphy nézhető filmeket készített. Ilyen volt például az 1988-ban megjelent, Amerikába jöttem is. A színész ebben egy képzeletbeli afrikai ország, Zamunda hercegét játsza, aki Queens egyik lepukkant részébe költözik, hogy ott találjon magának feleséget a szülei által kiválasztott dúsgazdag hercegnő helyett. A film annak idején hatalmas sikereket ért el: mindössze 28 millió dollárból forgatták le, majd világszerte kis híján 300 milliós bevételt produkált. A kritikusok is szerették az alkotást, így vígjáték „létére” két Oscar-jelölést is kapott, igaz, behúzni egyiket sem tudta.

Ezen tények ismeretében inkább érdekes, mintsem meglepő a hír, miszerint hamarosan forgatni kezdik a második részt, még ha pici fáziskéséssel is. Az Amerikába jöttem 2-vel kapcsolatban egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy Akeem szerepében ismét Eddie Murphy lesz látható, de jó esély mutatkozik a herceg legjobb barátját, Sammit megformáló Arsenio Hall, valamint az apját játszó, James Earl Jones visszatérésére is.

[gif]https://media.giphy.com/media/IQYq38ZRaQsAU/giphy.gif[/gif]

Az új rész forgatókönyvét az a Barry Blaustein és David Sheffield írja, akik az alapfilmét is kidolgozták három évtizeddel ezelőtt. A rendezői székbe pedig Jonathan Levine ülhet, az ő nevéhez fűződik a Három király tesó és a Fifty-Fifty című, nem kimondottan nagy sikerű, de annál kellemetlenebb mozik elkészülte is.

Arról még nem szól a fáma, hogy mikor kerülhet a mozikba az Amerikába Jöttem 2.

[vembed youtube=”I7gI_r8bTAE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés