Kövess minket

Hiphop

Három hónappal a halála után posztumusz albumot terveznek Gangsta Boo örökösei

Megosztva

Gangsta Boo öröksége tovább él, méghozzá egy készülő posztumusz nagylemezben – tudta meg a TMZ.

A Three 6 Mafia egykori tagjának hirtelen jött, három hónappal ezelőtti halála után a TMZ Hip Hop megerősítette a rapper első posztumusz albumának terveit. A források szerint Gangsta Boo örökösei már számos nagynevű közreműködővel lebeszélték a megjelenést, köztük Latto, Run the Jewels, Skepta és La Chat is szerepelhetnek a projekten.

A bennfentesek azt is elárulták, hogy Drumma Boy, Nick Hook és El-P már aláírták a produceri feladatokat, míg Metro Boomin és BeatKing tárgyalásokat folytat a közreműködésről. Gangsta Boo cím nélküli projektje a tervek szerint augusztus 7-én érkezik, ami a 44. születésnapjára esne. Ez lesz az első szólóprojektje a 2003-as Enquiring Minds II: The Soap Opera óta, amelyet az Enquiring Minds (1998) és a Both Worlds *69 (2001) előzött meg.

A memphisi születésű lány zenei karrierje a kilencvenes évek közepén kezdődött, amikor 15 évesen csatlakozott a Three 6 Maffiához. Megjelent a csapat 1995-ös debütáló albumán, a Mystic Stylez-on és az azt követő öt projektben, köztük a platina eladású When the Smoke Clears című albumon: Sixty 6, Sixty 1. Gangsta Boo hivatalosan 2001-ben hagyta el a bandát.

A TMZ szerint a Three 6 Mafia alapítói, DJ Paul és Juicy J részt vehetnek Gangsta Boo közelgő albumán.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés