Kövess minket

Elektronikus

Három magyar mix, ami felkészít a 7végére

 Közeledik a hétvége…visszavonjuk, már itt van (!) a hétvége, tehát ajánlunk is nektek három hazai mixet, hogy ne nektek kelljen keresgélni soundcloudon. Hálálkodni ráér hétfőn.

Megosztva

Sobek – Future Tribal (Hi!Fly Music Podcast vol. 32)

A Citymatiné és a Hi!Fly crew oszlopos tagja Sobek új mixében rögtön stílust teremtett. A future tribal feltételezzük olyan mint amikor az Istenek a fejükre estekben a busman megtalálja a kólásüveget. Csak itt nincs üveg – kacsintós emoji. Tökéletes péntek esti készülődéshez, és vodkaszóda kevergetéshez alapozásnál.

High Love – Streetcast_01

A Toldi új bulisorozatához a Street Dreamshez készült első promomixet az a High Love keverte, aki ott van az összes előremutató rap/trap bulin, de közben magát nem beskatulyázva jelenteti meg izgalmas produceri munkáit a Kilocon kiadónál. A mixben keveredik az utcai keménykedés és a másnapi szomorúság, mikor az ember rájön, hogy a lányok nem mindig a gengszterekbe szeretnek bele. Ajánljuk szombati “inkább itthon maradok és rendelek egy pizzát, nincs kedved átjönni?” – messenger üzenetekhez.  

Cadik – Spirit Of Drums 17.

Az MR2 Petőfinek készített mixében Cadiknak az okos elektronikán át a dubstepig elég sok stílust sikerült egy mixbe sűritenie. Bár a mix szinte végig pörög, azért megvannak a nyugisabb és elszállósabb részek is. Szuper live mix, mindenképp megér egy hallgatást, hisz ez még a vasárnapi másnaposságból is felkelt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés