Kövess minket

Aztaa

Három méteres pitont találtak egy floridai bolhapiacon

Nagyon szeretjük a bolhapiacokat. Hogy miért? Mert minden megtalálható ezeken a vásárokon a kiszuperált Nintendoktól kezdve a viseltes farmereken át a 15 kilós kígyókig.

Megosztva

SnakeFotó: Getty / Istock

Egy hölgy kényelmesen válogatott egy standon, a floridai Homstead-ben, a farmerek között, mikor egy oda nem illő burmai pitont pillantott meg a nadrágok között. Az első ijedtség után értesítette a piac biztonsági őreit, akik, mivel nem kaptak kiképzést óriáskígyó ártalmatlanítására, az első ijedtség után értesítették a tűzoltóságot.

Az állatot sikerült befogni, Scott Mullen a tűzoltóságtól elmondta, hogy a kígyó valószínűleg egy rejtett kis zugot próbált találni magának, ahol nyugodtan emészthette volna az ebédjét. Ezek a kígyók nem méreggel vadásznak, szorítással ölik meg áldozatukat. Ettől függetlenül a szájuk tele van apró, éles fogakkal, melyekkel komoly sérüléseket tud okozni, ezért sem ajánlatos ezeket az állatokat zavarni, pláne nem evés után, vagyis előtt, vagyis közben…

Nem vagyunk kígyószakértők, de az biztos, hogy a burmai piton nem őshonos Floridában, valószínűleg, mint háziállatot tarthatta valaki, majd miután megunta szabadon engedte.

Igazi állatbarát!

(complex.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés