Kövess minket

Hiphop

Három rapper, akik le se tagadhatnák, hogy nyúlják a stílust

Nem mindenki lehet egyéniség.

Megosztva

Hogy is van a mondás? “A jó művész másol, a nagy pedig lop.” Kérdés persze, hogy mennyit és mit lop az a művész. Ha az illető például egy zenész és úgy „lop„, mint a Daft Punk tette nagyon sokszor, az nem mindenkinek tűnik fel, hisz egy ’70-es évekbeli soul vagy funk alapot maximum a stílus rajongói vagy egy hatalmas zenebuzi vesz észre. Ugyanabból a stílusból már kicsit neccesebb meríteni, pláne ha valaki az egész karrierjét egy másik ember már elért sikereire akarja felépíteni. Pont mint ezek a rapperek itt.


Desiigner

Kit kopizik: Future

Desiigner nagysikerű, Panda című számát, ha lejátsszák egy klubban, a legtöbb ember a közönségben nagy valószínűséggel azt hiszi, hogy egy eddig ismeretlen Future számot hall. Sőt, mint ez a videó bizonyítja, még Future sem teljesen biztos benne, hogy nem a saját számát hallja, elvégre nehéz visszaemlékezni minden stúdiózásra, ha mindig be vagy tépve. Mindenesetre Kanye Westet nem zavarta, hogy Desiigner mindent Futurenak köszönhet és a biztonság kedvéért leszerződtette a saját, GOOD Music nevű kiadójához.

[vembed youtube=”lsJLLEwUYZM” ]

Yung Pinch

Kit kopizik: Post Malone

Post Malone az előző év nagy meglepetése volt. A fehér srác, a befont hajával és dallamos slágerével, a „White Iverson„-nel sokak instant kedvence lett. Yung Pinch viszont ennek az érzésnek már csak a mikrózott változatát tudja hozni. Nem mondom, a 18 éves srácban van tehetség bőven, de ha tavaly Malone nem kornyikálja be magát mindenki szívébe, akkor ez a gyerek lehet most éppen G-Eazyt majmolná mondjuk.

[vembed youtube=”uSOX-fCPERY” ]

Kyng

Kit kopizik: Young Thug

Ha az előző két rapperünk elismeri az összehasonlítást, akkor Kyng egyenesen a homlokán viseli. Az ifjú Young Thug klón nem csak a teljes kinézetét csórta Thuggertől, de még azt a pofátlanságot is bejátszotta, hogy bálványa régóta várós Slime Season 3 lemezcímét is be akarta nyúlni. Az utóbbi nem jött össze.

[vembed youtube=”kKW_JqdnDTk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés