Kövess minket

Film

Három új sorozat, ameddig nem jön a tavasz

Úgy tűnik, nemcsak a Trónok harca új évadára, de a tavaszra is várhatunk még egy kis ideig: ez a három sorozat segíthet átvészelni az esős estéket.

Megosztva

1. Éjszakai szolgálat (The Night Manager)

A BBC most futó hatrészes minisorozata pont kitart addig, ameddig jön a jó idő. A fesztültségteli krimiben Tom Hiddleston és Hugh Laurie folytatja macska-egér harcát, briliáns színészi játékkal és gyönyörű svájci tájakon. Hiddleston egy hotel éjszaki portásaként belekeveredik a fegyverdíler (Hugh Laurie) ügyeibe, és a brit titkosszolgálat alkalmazza, hogy kémkedjen utána. A sorozatot John le Carré regényéből készítették.

[vembed youtube=”g-ZcaKdvML8″ ]
2. Csajok (Girls)

Elkezdődött a Csajok utolsó előtti évada, melyben tovább követhetjük a felnőtt léttel küzdő, New York-i huszonévesek életét. Ha nem láttad az előző évadokat, még jobb, mert a részek csak húsz percesek, így gyorsan behozhatod a lemaradást. Lena Dunham, a sorozat készítője és főszereplője nemrég azt nyilatkozta, a Girls összesen hat évados lesz.

[vembed youtube=”tSEL7BkZVek” ]
3. Colony

Josh Holloway új sorozata jól időzített cliffhangerekkel garantálja, hogy hétről hétre izgatottan várjuk az új részeket. A Colony januárban debütált, de máris nagy sikerrel fut Amerikában. A történet izgalmas akciókkal fűszerezett családi dráma, melyben egy volt titkosügynök (Holloway) próbálja felszámolni a lázadók mozgalmát a poszt-apokaliptikus Los Angelesben, amelyet kolonizáltak a földönkívüliek. Bővebb kritikát itt olvashattok a sorozatról.

[vembed youtube=”bxglHSaRuKo” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés