Kövess minket

Tech

Hát erre se kellett sokat várni: Instagram Stories újítások

Megosztva

Megállíthatatlanul folytatódik az Instagram és a Snapchat dominanciaharca. Tegnap az utóbbi újításait vettük sorba, közöttük a sokáig áhított visszalépés funkciót és az új kiterjesztett valóság filtereket. Azonnali válaszlépésként pedig most itt vannak az Insta frissítései, egyik nagyszerű, a második okés, a harmadikat viszont valószínűleg használni se fogod tudni.

1. Kezdjük a legfontosabb újítással. Az Insta beépítette a storiesba a Boomerang appot. A saját fejlesztésű applikáció már több mint egy éve létezik és segítségével rövid, ismétlődő videókat készíthettünk (kb olyan mint egy gif), melyeket Instán vagy Facebookon lehetett megosztani. Az új frissítéssel most már a Storieson belül is lehet használni, még akkor is, ha amúgy nincs a telónkon az eredeti Boomerang app.

2. Mostantól be tudsz tagelni embereket a sztoridban. Készíts egy képet, vagy videót és a @ jel segítségével bármelyik barátodat betagelheted rajta, akik erről értesítést is kapnak privátba. A képen vagy videón ha rákattintasz az aláhúzott névre, akkor átvisz a profiljukra.

3. Az utolsó frissítés inkább cégeknek lesz hasznos, és nem az átlag kajafotózó tininek. Az „ellenőrzött”, kék pipával rendelkező oldalak linkeket is elhelyezhetnek a sztorijukban, amit minden bizonnyal reklámokhoz fognak használni.

Most már komolyan nem lepődnék meg, ha holnap megint jönne a Snapchat válasza.

(The Verge)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés