Kövess minket

Stílus

Hatalmas bugyipara!

A nők mindig szexisek akarnak lenni, ezért a fiókjukban falatnyi bugyik sorozatát halmozzák fel. Természetesen örök kérdés, vajon egészséges-e tangát viselni vagy inkább jobb lenne a hagyományos alsóneműnél maradni.

Megosztva

Már az elején leszögeznénk, hogy az alsóneműk nem azt a célt szolgálják, hogy szexisek legyenek. Ennek alapján a vásárlást sem érdemes erre alapozni, már csak azért sem, mert nem árt, ha tudod, hogy ha nem egy kényelmes és megfelelő anyagú változatra esik a választásod, akkor vírusok melegágyát alakítod majd ki.

Ha túl szűk…
Minden bizonnyal veled is előfordult már, hogy nem megfelelő méretű bugyit vásároltál, és elkezdted úgy viselni. Az, hogy szűk volt annyira nem gátolt a mindennapokban, ám a nemi szervek területén megjelenő irritáció már kevésbé volt kellemes. Mindemellett elszorítja a vérkeringést, gyomorégést vagy akár zúzódásokat is okozhat. A férfiak is olykor beleesnek ebbe a hibába. A hővel, mely ilyen esetben nemi szervüket éri, veszélyeztetik a spermiumok minőségét is.

Ha nem megfelelő az anyag…
Csipkés, selyem vagy szatén? A fehérnemű kiválasztása mindig nagy dilemmával jár, de csak egy dologra kell odafigyelni, mégpedig arra, hogy kerüld a szintetikus anyagból készült fehérneműket.

Alsónemű nélkül…
Biztosan te is kacérkodtál már a gondolattal, hogy inkább nem veszel fel bugyit. Ám ez egy buta döntés lenne, mert a nadrág kidörzsölné intim területeidet, sőt legrosszabb esetben sérülést is okozhat. Ugye, ezentúl nem leszel meggondolatlan?

Tanga – igen, vagy nem?
Az „itt egy kis zsinór, ott egy kevés csipke” valóban jó dolog a hálószobában, de a hétköznapi rohangáláshoz nem való. Nagyon sokan kényelmesnek tartják, viszont amennyiben hajlamos vagy a fertőzésekre, akkor tangában inkább ne indulj útnak!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük