Kövess minket

Bulvár

Hatalmas gesztust tett Springsteen!

Bruce Springsteennek fellépése lett volna, úgy bizony, csak lett volna. De lemondta!

Megosztva

A tervek szerint az amerikai énekesnek a konzervatív Észak-Karolinában kellett volna koncertet adnia.  Tiltakozását fejezte ki akkor, amikor úgy döntött, hogy mégsem csap a húrok közé.


Az énekes a homoszexuálisokat és transzszexuálisakat érintő diszkriminatív törvény miatt fejezte ki tiltakozását. A friss törvény annyira megérintette, hogy a rockcsillag még a koncertjét is lemondta. „A koncert lemondása számomra a legerősebb tiltakozásnak számít.” – nyilatkozta a 20 Grammy-díjjal büszkélkedő énekes. Springsteenek vasárnap kellett volna fellépnie Greensboróban, ami mindezek alapján meghiúsult. A csalódott rajongók által vásárolt jegyeket az utolsó darabig visszatérítik.

Az új törvény érvénytelenítette a homo- és transzszexuálisak védelmét. A jogszabály értelmében most már mindenkinek a születési bizonyítványának megfelelő illemhelyet kell majd választania. A törvényt több nagy cég is kritikával illette, olyan vállalatok szólaltak fel, mint például az Apple, a Bank of America vagy a Coca Cola. A Pay Pal pedig bejelentette, hogy mégsem terjeszti ki szolgáltatását Észak-Karolinára.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés