Kövess minket

Stílus

Hatalmas leárazásokkal várnak a héten a magyar tervezők

Ha még nem költötted el az összes pénzed a leárazásokon, most szerencséd van, mert végre azok a kapuk is megnyílnak, amik eddig esetleg zárva voltak.

Megosztva

Érdemes lesz a magyar tervezők háza táján körülnézni a héten, mert óriási kedvezményekkel söprik ki az előző kollekciókat a műhelyeikből, így ha eddig sosem vettél dizájner darabot, mert túl drága, most megajándékozhatod magad valami egyedivel és különlegessel.

Forrás: Use Unused

Hétfőn 11-kor indul a 80%-os leárazás a USE unused showroomjában a Sas utca 16-ban, hol kiárusítják a régebbi kollekciókat és mintadarabokat.

Hétfőtől szombatig várnak a Je Suis Belle és Dora Abodi őszi-téli darabjai 20-50 % kedvezménnyel az 581 Designer Pop Up Store-ban a Deák téren.

Forrás: 581 Designer Pop Up Store

Tomcsányi Dórinál 30% kedvezménnyel vásárolhatjuk meg az őszi-téli kollekció darabjait a webshopban.

Online válogathatunk 30-50% kedvezménnyel a THE FOUR téli darabjaiból is.

A NUBU boltjaiban már a múlt hét végén elkezdődtek a nagy téli leárazások az őszi-téli és a Nude By NUBU kollekció egyes darabjaira. Minden printelt darab 50% kedvezménnyel kapható az üzletekben, a strukturált és a foltos gyapjúból készült darabok pedig 30% kedvezménnyel.

Forrás: NUBU

Csütörtökön nagy készletkisöprés lesz az Open Showroomban is, ahol több magyar tervező (Zoe Phobic, Delacier, Tamara Toth, TRAS és Judit Takács Design) által készített női és férfi ruhákhoz, ékszerekhez, táskákhoz, lakáskiegészítőkhöz juthatunk óriási kedvezménnyel – egy pólót például már 1500 Ft-ért elvihetünk.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.