Kövess minket

Hiphop

Hatereket leoltó klippel indítja VV Merci a rap karrierjét

Megosztva

Forrás: RTL Klub

A legutóbbi Való Világ szériájának egyik finalistája, VV Merci rappelni kezdett, első klipjét pedig már le is forgatták.

Merci állítólagos tehetségére még márciusban figyelt fel a GWM Music Productions kiadó, gyorsan le is szerződtették magukhoz, így aztán az első dalban természetesen ki más is vendégszerepelhetne, mint maga G.w.M. Merci állítása szerint a dalt a negatív kommentek inspirálták, tehát egy hater oltogatós zenét kell várni, mint kifejtette, hiába van 100 pozitív komment, ha van 20 rossz, ő csak azt látta eleinte, de rájött, hogy nem tud mindenkinek megfelelni.

A trekkhez készült klip egy DC képregényfilmek által inspirált darab lesz, ahol G.w.M játssza a Jokert, és Merci lesz Harley Quinn. „Nem vagyok egy szent meg mit tudom én, ilyen nagyszájú, bolondos lány vagyok, szóval Harley karaktere eléggé közel áll hozzám” – mondta a videóról Merci. A lány elmondása szerint a zenét, amiben többek közt olyan sorok vannak, hogy „Ugattok a hátam mögött, ajajaj, A hátam mögött meg mindegyik ny-a-a-a-l” teljesen ő írta, de azért G.w.M is besegített.

Premier valamikor jövőhéten G.w.M YouTube csatornáján.

Forrás: Instagram / antemiusmedia_slink

(24.hu)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés