Kövess minket

Campus

Hathónapos babáját is elvitte a koncertre Pásztor Anna

Anna and the Barbiesra táncikáltunk, aztán meg kirúgtuk a sátor oldalát a Campus Fesztiválon.

Megosztva

Amíg a nulladik nap kora délutánján még arról számoltunk be, hogy szinte alig lézengenek az emberek, sőt, a koncertkínálat ellenére azért még este is érződött a tömegen, hogy még nagyon az elején vagyunk a fesztiválnak, a hivatalos első napra már semmi hasonló panaszunk nem lehetett a Campuson. Sőt, azok a helyek (főleg a gasztro rész, illetve a nagy-nagy színpad), amelyek eddig nem üzemeltek, most beindultak, és szinte a duplájára nőtt az a terület a Campus Fesztiválon, ahol már vannak programok és bulik – és nagyjából ugyanennyivel nőtt a fesztiválozók száma is.
Töp-töp-töp-törö-töp-töp-töp!
Fel-alá sétálgatva a csütörtöki nap kétségtelenül legviccesebb pillanata a Captain Morgan Aréna előtt ért minket, amikor az AWS nevű zenekar rázendített a Scooter klasszikus, Maria (I Like It Loud) című számára.
Nem tudjuk, hogy előtte eljátszották-e már, de amikor mi belecsöppentünk, végigvigyorogtuk, és nagyon sajnáltuk, hogy nem játszották végig. De találtunk a Youtube-on egy videót az előadásukban, nem a legjobb minőség, de azért „átjön”:
[vembed youtube=”qth-zJ4g9KM” ]
Ugyanezen a környéken érdemes a pasiknak sokat mászkálnia, hiszen az egyik férfiparfüm márka termékmintáit itt osztogatják, amiknek egyrészt nincs is olyan rossz illatuk, másrészt pedig, ahogy halljuk, zuhanyzás helyett tökéletesen megteszik majd.

„A hathónaposom hátul van a színpad mögött”
Kétségtelenül kíváncsian vártuk az Anna and the Barbies koncertet. Be kell valljuk, színpadon még nem láttuk őket, persze néhány slágerük már eljutott hozzánk is. Nos, azt kaptuk, amire vártunk Pásztor Anna személyében: egy végtelenül lelkes, őszinte, extravagáns, vagány, őrült énekesnőt, akiért nem tudtunk nem rajongani. Bár koncert előtt pár perccel még nem voltak olyan sokan a színpad előtt, hirtelen egyszer csak rengetegen jöttek, mi sem tudjuk, honnan bújtak elő, de Anna is egyszer csak felkiáltott: „A betyár mindenit, honnan kerültetek elő ilyen sokan?”.
Márti dalánál érezhetően meghatódott Anna, elvitték az érzelmei. Összességében persze inkább felpörgette az embereket, az átkötő szövegei között voltak olyanok, hogy azt mondták neki, gyerekkel már családi autóra van szükség, gyerek mellett nem lehet pasizni, és az egyéb közhelyek – és bár nem mondta ki, de láthatóan beintett az okoskodóknak. Aztán hozzátette, hogy a 6 hónapos babája egyébként ott várja őt hátul a színpad mögött.

Nincsen már buli, ahol ne lenne tömeg
Ahogy egyre telik az idő, annál inkább megtelnek a különböző sátrak, színpadok, terek: már egy tűt nem lehetne leejteni a földre, pláne, hogyha az a Kowalsky meg a Vega koncerten történik. Nézzétek meg képekben, mennyire várta már őket a debreceni közönség:

A debreceni Skafunderzen járt mindenkinek a lába, sok újabb számot toltak, de azért vissza-visszanyúltak a szinte kötelező elemnek számító régi nótákhoz is, amelyekkel még először lopták be magukat a rajongók szívébe (és fülébe).
Azt estét mi a Paddy and the Rats társaságában zártuk (akik egyébként az Ignite európai turnéján előzenekarként lesznek ott), az ír kocsmarock pedig azóta is dübörög a fülünkben és az ereinkben, ha emeleten lett volna a koncert, szinte biztosra vesszük, hogy az első 20 perc után beszakadt volna alattunk a padló, annyian ugráltak és táncoltak a zenéjükre.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés