Kövess minket

Aztaa

Hatvan évig a legjobb barátok voltak, most kiderült, hogy valójában testvérek

Mesebeli történet Hawaii szigetéről.

Megosztva

Forrás:

Nem akármilyen fordulatot vett Alan Robinson és Walter Macfarlane élete pár nappal ezelőtt, kevéssel szenteste előtt. A két nyugdíjas férfi Oahu városában él Hawaii szigetén, és már több, mint hatvan éve barátok. Nem csak szimplán haverok, hanem tényleg a legjobb barátok. Az általános iskola hatodik osztályában találkoztak először, azóta pedig szinte elválaszthatatlanokká váltak. Mindösszesen tizenöt hónap korkülönbség van kettőjük között, korábban egy csapatban amerikai fociztak, mostanában leginkább vérremenő kártyapartikat vívnak egymással. De arra, hogy testvérek lennének egyikük sem gondolt.

Walter, akit születése után örökbe fogadtak, lánya segítségével kezdett a világhálón családfakutatásba. Ott aztán rábukkantak az apja után nyomozó Alan-re. Vagyis akkor még csak egy „robi737” nevezetű felhasználóra, akit a DNS tesztjük egyezése miatt dobott fel a rendszer.

Pár telefonhívás után rögtön kiderült, hogy két barát édesanyja egy és ugyanazon személy.

„Ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudtam volna képzelni. Hihetetlenül jó érzés” – mondta Alan, majd hozzátette, hogy innentől kezdve még több időt töltenek majd együtt újdonsült fivérével.

(Khon 2)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés